(Ens) compartim

Espai informal per trobar-nos i compartir experiències, recursos, materials, inquietuds… Sovint pensem que sempre cal una persona experta per aprendre, però nosaltres mateixes tenim experiències que poden ser molt enriquidores per la resta.
Algun exemple? Literatura infantil i juvenil, recursos i materials per aprendre a sumar, llibres per a la pròpia reflexió, dubtes i inquietuds que van sorgint al llarg de la carrera, queixes, experiències professionals a escoles, etc.

Reculls trobades virtuals

Trobada virtual II

El passat dijous 26 de novembre va tenir lloc el segon (ens) compartim del curs. De nou, diferents persones vinculades a l’educació vam reunir-nos per compartir experiències, recursos i inquietuds.

Es van posar sobre la taula diversos temes: nivells d’escriptura molt diversos, la universitat: classes online i treballs en grup, àlbums il·lustrats, dinàmiques de relació grup-classe, clàssics literaris per infants i el valor del joc

Si voleu profunditzar llegiu-nos aquí!

Trobada virtual III

El divendres 29 de gener va tenir lloc el tercer (ens) compartim del curs. Seguidament us en fem cinc cèntims per si us és tan inspirador com ho va ser per a nosaltres!

Els temes que van sorgir van ser: recomanacions literàries, la menstruació, experiències universitat – món laboral, programació per a infants, conservadorisme i professorat desganat VS renovació i motivació, depressió i conductes de risc i jocs de matemàtiques

Cliqueu per saber què va sorgir…


Trobada virtual IV

El diumenge passat vam fer el primer (ENS)Compartim virtual del curs 21-22, us en fem cinc cèntims per si us inspira tant com a nosaltres…

Vam xerrar sobre l’aprenentatge de la lectura i l’escriptura, de com a vegades ens sentim perdudes com a mestres. Vam compartir un parell de blogs/webs que ens poden ajudar a acompanyar millor aquest aprenentatge:

  • Blog «Aprendre a llegir i escriure», coordinat per Montserrat Fons i Rosa Gil
  • Jocs per estimular la consciència fonològica de la Xtec