Suma-t’hi!

A Aprenent x Educar creiem fermament que quan les persones s’uneixen i creen xarxa prenen molta força i aflora tot el seu potencial. Totes les persones poden aportar alguna cosa. Per molt petita que sembli, cada idea i cada aportació és molt valuosa i a l’associació ho apreciem molt.

És per aquesta raó que si tens una idea, una inquietud, un neguit, un dubte… a Aprenent x Educar el pots compartir, materialitzar-lo i donar-li resposta.

Si tens ganes d’actuar i millorar l’educació…

Suma-t’hi!

I com ho pots fer? Posa’t en contacte amb nosaltres via correu electrònic per tal de sumar-te a aquest moviment i participar a Aprenent x Educar.

Tu decideixes en quina mesura t’impliques! Pots sumar-t’hi com a persona associada o bé com a persona amiga d’Aprenent x Educar. Pots consultar els perfil d’implicació a la pàgina “Com ens organitzem?”.

A més, com a associat o associada pots apuntar-te a tants grups de treball i projectes com vulguis! En aquest enllaç pots trobar informació sobre els projectes actuals.

Això sí: per tal de sumar-te a l’associació has d’estar d’acord amb el nostre ideari i els drets i deures, especificats als estatuts, dels i les membres de l’Associació Aprenent x Educar. Així mateix, caldrà signar un full de compromís o un full d’inscripció segons el perfil triat.