Què és Aprenent x Educar?

APRENENT x EDUCAR és una associació d’alumnes, graduades, graduats i professionals que va sorgir d’una inquietud compartida d’un grup d’alumnes dels Graus d’Educació Infantil, Educació Primària i la Doble Titulació de la Universitat de Barcelona.

Aquest moviment té els següents objectius:

  • Millorar la formació de les futures i futurs mestres.
  • Crear una xarxa amb referents del món educatiu i amb altres estudiants.
  • Crear una onada de canvi que empoderi estudiants, mestres, famílies i altres membres de la comunitat educativa i que transformi l’educació.

És per aquesta raó que Aprenent x Educar és una associació de tothom que tingui inquietuds i neguits sobre l’educació, i que comparteixi el nostre ideari. És un espai on resoldre els neguits de totes aquelles persones interessades en l’àmbit educatiu.  És, en definitiva, un gran moviment que engloba tots aquells projectes, formacions, activitats… que les persones associades creguin necessaris. Així doncs, entre totes i tots construïm Aprenent x Educar: compartim, ens movem i actuem.

Qualsevol persona interessada en l’àmbit educatiu i que estigui d’acord amb el nostre ideari és benvinguda a l’associació d’Aprenent x Educar, i cada persona decideix quina implicació prèn dins d’aquesta: fer propostes, organitzar i participar en algun projecte, entre d’altres. Pots consultar aquí els perfils d’implicació.

La manera de treballar d’Aprenent x Educar s’adapta sempre a les persones associades, el seu temps i a les necessitats de cada any. Trimestralment ens reunim en assemblea per organitzar els propers mesos i avaluar els anteriors. Pensem les activitats i actuacions que durem a terme i cada persona pot triar què i quantes coses vol pensar, organitzar i avaluar.

T’interessa participar? Tens alguna idea? Creus que et manca alguna cosa en la teva formació? No saps on informar-te de certs temes? No trobes la resposta a determinades preguntes? A Aprenent x Educar hi tens cabuda! Entre totes volem millorar la nostra formació i aportar tot el que puguem per millorar l’educació.  Suma-t’hi!

El futur de l’educació és nostre i esperem que puguem millorar-lo i compartir-lo juntes!